Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

NEUH – TALKS & EDUCATION ApS
Torvet 24, 2
8700 Horsens
CVR nr.: 32766757
Telefon: 27836220
Email: info@neuh.dk

Priser

Hos NEUH – TALKS & EDUCATION ApS er priserne for ONLINEKURSER i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Priserne for FYSISKE kurser og efteruddannelse angives i danske kroner eksklusiv moms, og uddannelser og kurser betalt af virksomheder, selvstændige erhvervsdrivende eller offentlige institutioner vil blive pålagt moms.

Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priser og forretningsbetingelser uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte kurser.

Alle rettigheder til kurser og uddannelser både online og fysisk, materialer, billeder, tekster tilhører NEUH – TALKS & EDUCATION ApS. Disse materialer må ikke distribueres eller kopieres uden tilladelse fra NEUH – TALKS & EDUCATION ApS.

Der købes en licens pr. købte online produkt. En licens er personlig og må ikke sælges, gives væk, udlånes eller på anden måde distribueres.

Betaling og levering

NEUH – TALKS & EDUCATION ApS modtager betaling for onlinekurser via STRIPE https://stripe.com/docs/security med VISA-Dankort, VISA, Mastercard.
NEUH – TALKS & EDUCATION ApS opbevarer og gemmer ikke dine kortoplysninger.

Efter køb og betaling af et online produkt modtager du med det samme en faktura på den email-adresse du har opgivet ved bestillingen, samt adgangskode til kurset på platformen Thinkific, hvor kurset eller efteruddannelsen tilgås. Ønsker du at ændre din email-adresse, gøres det i ”din profil” i Thinkific mens du er logget ind.

Fysiske kurser betales ved tilmelding til uddannelsen. Kursisten modtager faktura kursisten på den mailadresse kursisten har angivet ved tilmelding. Når betalingen er gennemført betragtes kursisten som optaget på kurset.

Ansvarsfraskrivelse

NEUH – TALKS & EDUCATION ApS tager forbehold for trykfejl og prisfejl.
NEUH – TALKS & EDUCATION ApS er ikke ansvarlig for svigtende adgang til undervisningsplatformen Thinkific.
Det er deltagerens eget ansvar, at it-udstyr og internetforbindelse er klargjort, så det er muligt at deltage i online-kurser.

Aflysning, Fortrydelsesret og reklamationsret

NEUH – TALKS & EDUCATION ApS forbeholder sig retten til at aflyse eller udsætte online kurser, fysiske kurser og uddannelser ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. Der vil blive tilbudt erstatningsdage, et erstatningskursus eller uddannelse svarende til det kursus eller den uddannelse som aflyses.

NEUH – TALKS & EDUCATION ApS yder 14 dages fortrydelsesret på fysiske uddannelser og fysiske kurser. Kontakt os på info@neuh.dk og du vil få det fulde beløb retur. Husk at tydeliggøre, at du ønsker at benytte fortrydelsesretten og oplys bankoplysninger i form af reg. nr. og konto nr.

Vær opmærksom på, at betalingsfristen er senest 4 uger før kursusstart.

Når du framelder dig mere end 4 uger før 1. kursusdag tilbagebetales 100 % af indbetalingen.

Ved framelding mindre end 4 uger før og mere end 2 uger før 1. kursusdag tilbagebetales 50 % af indbetalingen. Er der mindre end 14 dage til 1. kursusdag da beholder NEUH den fulde kursusafgift, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden deltager, der kan optages på samme betingelser. Husk at kontakte NEUH og få ændret navn på deltager hurtigst muligt.

Online-kurser indgår ikke i fortrydelsesretten

Der er ikke fortrydelsesret på online-kurser. Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder ikke ved levering af digitalt indhold online. Når du køber et online kursus, giver du samtykke til at du frasiger dig retten til at fortryde købet.

Force Majeure

I tilfælde af Force Majeure tages der forbehold for at alle fysiske kurser helt eller delvist, uden varsel, kan overgå til afholdelse online i fx Zoom. Vi vil i den situation altid forsøge, at afholde kurserne på de oprindelige fastlagte tidspunkter.

Force Majeure defineres som uforudsigelige omstændigheder, det kan for eksempel være krig, epidemier og pandemier, karantæner pålagt af offentlige myndigheder, offentlige restriktioner, naturkatastrofer herunder jordskælv, stormflod, omfattende oversvømmelser, arbejdskonflikter, brand eller lignende, alt sammen hændelser som ikke kunne forudses af NEUH – TALKS & EDUCATION ApS på tidspunktet for salg af det pågældende produkt.

Nyhedsbrev

Vil du også vide mere om narrativ praksis, så meld dig til vores nyhedsbrev.
Vi skriver selvfølgelig KUN til dig, når vi har noget, der er vigtigt!

Det vil sige, at vi sender artikler fra vores psykologiblog og tilbud på vores nye kurser. Meld dig til – Vi lover du ikke bliver spammet.

Når du tilmelder dig, modtager du med første mail et eksempel på et narrativt samtalekort, som kan bruges til kollegial supervision.

#pædagogiskpsykologi #narrativterapi #narrativeefteruddannelser 

  JA TAK – jeg vil supergerne modtage nyhedsbreve fra NEUH.DK

  Privatlivspolitik

  Nyhedsbrev

  Vil du også vide mere om narrativ praksis, så meld dig til vores nyhedsbrev.
  Vi skriver selvfølgelig KUN til dig, når vi har noget, der er vigtigt!

  Det vil sige, at vi sender artikler fra vores psykologiblog og tilbud på 
  vores nye kurser. Meld dig til – Vi lover du ikke bliver spammet.

  Når du tilmelder dig, modtager du med første mail et eksempel på et 
  narrativt samtalekort, som kan bruges til kollegial supervision.

  #pædagogiskpsykologi #narrativterapi #narrativeefteruddannelser 

   JA TAK – jeg vil supergerne modtage nyhedsbreve fra NEUH.DK

   Privatlivspolitik