Mentorstøtte og misbrugsbehandling

Mentorstøtte og støtte-kontaktperson

Vi varetager private mentoropgaver, hvis der er et barn eller en ung i familien, der ikke trives. Det kan være de er ramt af misbrug, angst, ensomhed, kritisk sygdom eller andet. Indsatsen tilrettelægges individuelt. Som et eksempel på et individuelt forløb har vi en aftale om et 12. ugers forløb, hvor den unge, der er ramt af vanskeligheder, kan komme hos os til en ugentlig samtale i NEUH, blive fulgt til fitness 2 gange om ugen, og mulighed for telefonisk opkald ved behov.  Mentoropgaverne kan tilrettelægges efter Jeres ønsker.  Kontakt os for at lave en aftale.  

Vi har specialiseret os i mentorforløb til unge og voksne, der er ramt af misbrug eller problemer som stress, social fobi, angst og depression, ADHD, udviklingsforstyrrelser og autisme. NEUHs mentorer er fagligt veluddannede og har alle uddannelser og specialer indenfor det pædagogiske, psykologiske og socialfaglige praksisfelt.   

Vi tilbyder også kommuner mentor efter lov om aktiv beskæftigelsesindsats og bekendtgørelse om aktiv beskæftigelsesindsats, samt specialpædagogisk bistand efter serviceloven.  

team, group, teamwork, together, help

Misbrugsbehandling

Vi tilbyder misbrugsbehandling til unge og voksne. Et misbrug resulterer ofte i at fjerne personen fra det liv som personen ønsker at leve. Man kan sige, at misbruget har taget kontrollen. Men der er altid flere fortællinger i et menneskes liv end den, der drejer sig om rusmidlet. Fortællinger, der måske er trukket i baggrunden til fordel for rusmiddelfortællingen. Det er fortællinger om levet liv, om hvem der har været betydningsfulde, hvad man sætter pris på i hverdagen og hvad der er værdifuldt og vigtigt i livet. Det er de fortællinger, der i samtalen skal foldes ud, da det er gennem dem, at den enkelte får en stærkere fornemmelse af sig selv, så man kan bevæge sig i den retning man ønsker og skabe varige forandringer.  

Mange virksomheder betaler for deres medarbejderes misbrugsbehandling. Udgifterne er fradragsberettigede for virksomheden, hvilket også betyder, at medarbejderen ikke bliver beskattet af behandlingsprisen.   Kontakt os, vi sidder klar til at hjælpe.

Nyhedsbrev

Vil du også vide mere om narrativ praksis, så meld dig til vores nyhedsbrev.
Vi skriver selvfølgelig KUN til dig, når vi har noget, der er vigtigt!

Det vil sige, at vi sender artikler fra vores psykologiblog og tilbud på vores nye kurser. Meld dig til – Vi lover du ikke bliver spammet.

Når du tilmelder dig, modtager du med første mail et eksempel på et narrativt samtalekort, som kan bruges til kollegial supervision.

#pædagogiskpsykologi #narrativterapi #narrativeefteruddannelser 

  JA TAK – jeg vil supergerne modtage nyhedsbreve fra NEUH.DK

  Privatlivspolitik

  Nyhedsbrev

  Vil du også vide mere om narrativ praksis, så meld dig til vores nyhedsbrev.
  Vi skriver selvfølgelig KUN til dig, når vi har noget, der er vigtigt!

  Det vil sige, at vi sender artikler fra vores psykologiblog og tilbud på 
  vores nye kurser. Meld dig til – Vi lover du ikke bliver spammet.

  Når du tilmelder dig, modtager du med første mail et eksempel på et 
  narrativt samtalekort, som kan bruges til kollegial supervision.

  #pædagogiskpsykologi #narrativterapi #narrativeefteruddannelser 

   JA TAK – jeg vil supergerne modtage nyhedsbreve fra NEUH.DK

   Privatlivspolitik